IPIXLAR – Startsida

IPIXLAR - STARTISDAHampus Brink heter jag, är 18 år och fotar de flesta konserterna runt om i Varberg, Falkenberg, Kungsbacka och lite i Göteborg. Men framförallt i min hemstad, Varberg!

Banden jag fotar kan vara lokala småband som har varit gömda i en replokal alldeles för länge till världskända band som har turnerat världen runt i flera år.

Rekommenderar dig starkt att följa mitt Instagram-konto vilket du hittar ifall du söker på IPIXLAR på Instagram eller klickar här! Där lägger jag upp mina bilder ifrån de olika konserterna jag har fotat! Du kan även gilla min Facebooksida vilket du finner ifall du söker på IPIXLAR på Facebook eller istället trycker här!

Vill du veta mer om mig, se vilka artister & band jag har fotat eller boka mig? Klicka då på den svarta knappen med tre vågräta sträck uppe i högra hörnet. Då kommer du till olika kategorier och de med en pil till höger innehåller underkategorier!

Är du och ditt band/grupp ute efter proffsiga promobilder? Klicka dig vidare till Promobilder eller klicka här så får du mer info!


Kontakt:

Mobil: 0768124652

hampusbrink@hotmail.com

https://www.facebook.com/hampus.k.brink

https://instagram.com/ipixlar/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s