Vem är jag?

Hampus Brink

Hampus Brink heter jag som driver IPIXLAR. Jag föddes 1998 i Varberg strax under Göteborg, där jag fortfarande befinner mig ibland. Men sedan 2018 bor jag i Trollhättan där jag jobbar med film- och TV-drama. Jag jobbar även mycket i Göteborg och Stockholm. Jag har inga som helst problem att resa dit efterfrågan finns, så jag är verksam över hela Sverige!

Som tidigare nämnt jobbar jag på några av Sveriges största film- och TV-produktioner. Sedan 2018 jag bland annat jobbat bakom kameran på Vår tid är nu, Sune Bestman, Jag kommer hem igen till jul, mfl. Mellan de större filmjobben gör jag även film åt olika typer av företag, musikvideos åt artister/band, osv.

Har egen filmutrustning samt förutsättningarna för att göra er nästa reklamfilm. Tveka inte på att höra av er till mig!

Varför IPIXLAR?

I själva verket driver jag en enskild firma med FA-skatt och gör många jobb på egen hand där jag helt själv planerar, filmar och redigerar. Men i regel tar jag nästan alltid hjälp av andra frilansare på ett eller annat sätt. T.ex. köper musik, stockfilmer eller liknande och då vill jag inte ta åt mig all cred själv. Då går jag under företagsnamnet IPIXLAR.

Då alla digitala bilder och filmer består av pixlar, blev namnet på företaget ”IPIXLAR”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s