Vem är jag?

PåTaket

Hampus Brink heter jag och föddes 1998 i Varberg strax under Göteborg, där jag fortfarande håller hus en hel del, men är nu för mestadels i Stockholm.

I dagens samhälle finns det tusentals olika sätt att nå ut till sina kunder, läsare, fans, etc. Många företag, band, bloggare, mm. postar idag flera inlägg utan att någon kollar på dem. Varför är det så? Största anledningen är för att de inte har någon strategi eller vet vad deras målgrupp är intresserade av.
Jag, Hampus Brink, har genom bland annat Google blivit certifierad inom digital-marknadsföring och driver nu ett predator-företag* med fokus på media samt marknadsföring. Certifikatet är utfärdat genom Digitalakademins utbildning ”Digital Marknadsföring”, i ledning av Google och Almi Företagspartner. Utbildningen täcker breda kunskaper inom Digital Marknadsföring med kunskaper i allt från sökoptimering, e-post, sociala medier, e-handel och webbanalys!
Har sedan barnsben fotograferat samt filmat mycket och vet vilka metoder samt verktyg som finns att ta tillvara på när man vill marknadsföra ett företag, etc. Om du vill ha hjälp med att marknadsföra er hjälper jag gärna till med att skapa en marknadsförings-strategi samt genomför den.
Har tidigare jobbat som produktfotograf för Vagabond Shoemakers och filmat en hel del vilket resulterar i att jag har breda kunskaper inom många media-relaterade områden som kan vara till fördel för ert företag.

 


Min bakgrund

Jag har sedan jag var liten alltid gillat att vara kreativ och när jag var liten älskade jag att skapa saker med lego och målade samt ritade väldigt mycket. När jag blev lite äldre, ca sex till åtta år så önskade jag mig en egen kamera vilket jag fick, en Olympus X-925, vilket funkade ganska bra i flera år. Jag tyckte att bilderna blev bra och la sedan ut bilderna på internet så mina vänner kunde se dem.

Efter några år så köpte jag mig min egna kamera, en Gopro Hero 2, vilket var och fortfarande är en bra kamera enligt mig. Med den började jag göra egna små filmer som jag sedan la ut på Youtube och Facebook. Det var nog då jag började förstå att jag ville jobba inom media när jag blir större, för jag tyckte det var väldigt kul när man fick respons på det man gjorde och andra människor gillade det jag visade dem.

Några år senare köpte jag tillsammans med mina föräldrar en Canon 600D vilket kan vara ett utav de bästa köpen jag har gjort i hela mitt liv. Den kameran har tagit 10.000-tals bilder med mig och varit i flera länder runt om i världen. I början fotade jag framförallt bilder på natur och djur vilket jag inte tycker är lika kul längre.

2013 fixade min bror, som då jobbade som ljudtekniker, fotopass till Falkenbergs Rockfest. Jag fick då för första gången fota en riktigt konsert med kända band. Jag visste då inte riktigt vad som var fräckast, att jag hade fått en lapp där det stod ”Falkenbergs Rockfest 2013, Fotopass” eller att det var 3-4 riktigt kända band på en scen framför mig. Tror nog att papperslappen var fräckast…

Efter min första konsert som jag har fotat har det bara rullat på och jag har fått fota massa andra band, lokala så som världskända och fler band kommer det förhoppningsvis bli! Det kändaste bandet jag har fotat hittills är Blackstar Riders som är en ny version utav Thin Lizzy. Bandet har sålt mer än fyra miljoner album, bara i Storbritannien och har spelat ca 1350 gånger på 13 år vilket betyder att de i snitt har spelat var tredje dag. (Källa)


* Ett predator-företag är ett företag som gör mer eller mindre allt. Planerar, skapar, redigerar och distribuerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s