Kunder & Jobb

vagabond_logo_logotype_wordmark-700x189.pngVagabond Shoemakers – Har under drygt två år jobbat som produktfotograf för Vagabond Shoemakers där jag fotade alla artiklar som sedan exporterades ut till deras webbshop, återförsäljare samt säljkataloger. Då jag flyttade slutade jag även min tjänst där. Men är ändå där och fotograferar en hel del när de är behov av mer hjälp!


J-O Brink

J-O Brink – I mitten på november 2017 samlades runt 300 lantbrukare från hela Sverige för att lyssna på några av världens bästa föreläsare inom sitt ämne, dela kunskap samt umgås. Föreläsningarna samt evenemanget i sin helhet filmades samt klipptes ihop.


Burger and Chill

Burger and Chill – En resturang i centrala Varberg med fokus på hamburgare. I mitten på 2017 började vi och ägaren Mumin E. lära känna varandra vilket nu har resulterat i att vi tar hand om deras sociala medier. Det innebär även att vi fotar samt filmar det material som sedan används i de olika inläggen.


Stellarvoid

Sommaren 2017 regisserade Albin Glasell kortfilmen ”That Which Lingered”. Regissören ville då ha en behind the scenes film vilket Hampus Brink, IPIXLAR, filmade och klippte ihop.


Voxel Visuals

Har vid flera tillfällen redigerat stillbilder för att underlätta Albin Larsson – Voxel Visuals jobb med Visuella effekter. Även redigerat 3D-animerade bilder för att få dem mer realistiska.


Paritet (Band)

Har sedan jag var runt 14 år fotograferat artister och band. För ett par år sedan fotograferade jag och sålde bilder till bandet Partitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s